Savaitės vinis

Nenusigąsk ir nenusimink! Nes su tavim bus Viešpats, tavo Dievas, kur tik eisi. [Joz 1,9]

Laikas atsinaujinti

Praėjo tikrai nemažai laiko nuo paskutinio įrašo šiame interneto kampelyje. Atsirado kitų ryšio priemonių, kaip, pvz., Facebook'as. Kažkaip tikrai įdomu stebėti, kaip vienos naujovės išstumia tas, kurios gana neseniai buvo naujovėmis... Taigi, šiek tiek naujienų. Nesvarbu, ar vasara, ar žiema, mums visada yra ką veikti dėl Dievo karalystės. Norisi Jį šlovinti visame kame ir visa kuo, nes kasdien patiriame Jo meilę. Ir pirmiausia, Jį šloviname likdami prie Jo kojų, mokydamiesi pažinti Jį ir Jo valią mūsų gyvenimams, bendraudami vieni su kitais, o taip pat ir su tais, kurie turi mažiau nei turime mes. Prasidedant vasarai, apturėjom gerą futbolą su 3-iųjų globos namų vaikinukais ir mergaičiukėmis. Buvo faina. Po to dar buvom susitikę tinklinį pažaisti. Buvo įdomių atradimų... O dabar nusimato keletas renginukų:
  • liepos 31 d. - rugpjūčio 1 d. vykstame į Anykščius, kur vyks šlovinimo stovykla (bent jau toks yra sumanymas). Šlovinimas - tai ne tik giesmės sekmadienio bažnyčios susirinkimuose. Tai gyvenimo būdas, kuriuo pagerbiame Tą, kuris mus pamilo amžinąją meile. Taigi, ir žodis, ir darbas, kurį darome gali tapti šlovinimo erdve Jam. Planuojamos instrumentinio, dailės, šokio šlovinimo kūrybinės grupės. Šeštadienį suvažiuojam, sugalvom, padarom ir bendraujam vakare prie laužo ir kokios nors užkandos:), o sekmadienį dalinsimės tuo, ką gavome iš Viešpaties ir ką padarėme.
  • rugpjūčio 20 - 22 d. vyks Jaunimo sąskrydis "Viešpats mano vėliava"
    Pranešėjai: Jevgenij Semčenko, Linas Šnaras, Anatolij Pavlovič
    amžius: nuo 14 m.
    Registracija: iki š.m. rugpjūčio 2 d. www.nissi.lt
  • rugpjūčio 26 - 29 d. vyks Unity Campus 2010.
    Registracija: iki rugpjūčio 13 d. Kaina priklauso nuo to, kokių apartamentų norėsite. Inofrmaciją apie tai rasite http://www.unitytm.lt/kainos/700/
    Atvykimas rugpjūčio 26 d. 18 val. Išvykimas rugpjūčio 29 d. 18 val.
    Kelionė: į renginio vietą atvykti reikia pačiam. Bendras transportas bus organizuojamas iš Vilniaus (35 Lt į abi puses), iš Kauno
    (30 Lt į abi puses) ir iš Rygos (75 Lt į abi puses). Tam tikrame mieste susidarius reikiamam skaičiui žmonių bus taip pat organizuojamas bendras transportas.
    Amžius: 16 – 33 metai.
  • rugsėjo 8 d. planuojam vėl rinktis reguliariai Biblijos studijoms.

1 komentaras:

rimantas rašė...

Nuostabu girdeti ka Dievas dare saskrydzio metu , tikiu kad ir kitose susitikimose JIs veike taip pat. Aciu Kristinai